vállalkozó

Horváth Krisztián Ferencüdvözöllek,
Horváth Krisztián Ferenc vagyok,
45 éves, vállalkozó.

Mit jelent számomra az a szó, hogy vállalkozó? Erre a vállalkozásom harmadik évében jöttem rá. Emlékszem nyár volt, és a nyaralás helyett éppen egy új üzleti lehetőséget szerettem volna megvalósítani. Aztán volt egy pillanat, amikor megakadtam a tervezésben, mert megjelent bennem egy gondolat:

Nem csináltam még ilyet.

Akkor és ott nyert értelmet az a szó, hogy vállalkozó. Az a személy, aki egy ismeretlen vagy nem teljesen ismert feladatra jelentkezik, elszánja magát, vállalkozik rá. Aki az adott helyzetben az akkori tudásával – felmérve a lehetőségeit – úgy dönt, hogy elvállalja és belekezd egy új, részben vagy egészében ismeretlen folyamatba.

Ez vagyok én, ezt csináltam egész életemben. Voltam termálgépész, majd jött a design, a reklám és a marketing. Először mint DTP operátor, aztán grafikus, végül art director. Végigjártam a létrát, kis stúdióban kezdtem, végül hazai reklámügynökségeknél fejeztem be, 18 éven keresztül. Közben és aztán voltam informatikus, azaz IT-s. Majd jött a weboldal tervezés, a weboldal- majd a szoftverfejlesztés. Utoljára üzleti coach lettem.

Egy ideje pedig vállalkozó vagyok. Arra vállalkozom, hogy mindezt a tudást és tapasztalatot átadjam Neked. Mivel végigmentem ezen az úton, pontosan tudom mi az, amire szükséged van. Mi az, amit egy kicsit jobbra kell majd tolni, hová kell kattintani, mit kell kitölteni, esetleg ki az, akit meg kell keresni. Mindezt azért, hogy mielőbb elkezdhesd azt, amiben jó vagy.