Home » SZOLGÁLTATÁSOK » OPTIMUS

OPTIMUS

Az OPTIMUS a PROMIUM egyedileg fejlesztett technológiája, amely a felhasználók és a döntéshozók életét aranyozza be. Tulajdonképpen egy szoftver és hardver optimalizálást és tanácsadást takar. A felgyorsuló, biztonságossá és megbízhatóvá tett számítógépekkel életciklus növekedést ígérünk, amely kitolja a beszerzési idők határait, mellyel jelentősen csökkenthető az informatikai kiadás.

A PC-k és Windows-ok világában gyakorlatilag mi választjuk ki eszközeinket és azok komponenseit, ám a szabadságnak ára van. Az USB megjelenése óta gyakorlatilag mindenféle eszközt ráköthetünk a gépünkre, már csak a megfelelő drivert kell feltelepíteni hozzá – bár a Plug n’ Play óta ez is megoldódott már. Cserélhetünk memóriát, a merevlemezünket migrálhatjuk SSD-re, vehetünk új androidos okostelefont, amiben több memória van, mint az asztali gépünkben, de előbb utóbb eljutunk oda, hogy kell egy szakember.
Itt kerül képbe at OPTIMUS, ami üzemképessé teszi ezeket a dolgokat.

A gyártók általában nem adnak megfelelő leírást, támogatást pedig szinte egyáltalán nem az általuk gyártott eszközökkel kapcsolatban. Folyamatos fejlesztésünknek köszönhetően egy csomagba tettük ezeket a fejlesztéseket. Gépe olyan lesz, mint újkorában, sőt garantáljuk, hogy még annál is jobb! Köszönhető ez a technológiák folyamatos fejlesztésének. Teszteket végzünk az OPTIMUS csomag megelőzően és utána is, így pontosan láthatja a javulást. A döntéshozóknak pedig konkrét teljesítmény pontokkal értékelt listát teszünk az asztalra, így a szubjektív, érzésekre alapozott gépbeszerzések elkerülhetők.

PROMIUM OPTIMUS A te géped is erre vágyik.