Home » SZOLGÁLTATÁSOK » MÉDIA

MÉDIA

A MÉDIA szakterülete alatt elsősorban a reklámiparban eltöltött majdnem 20 évnyi tapasztalatunkat értjük. Legyen szó ATL vagy BTL ügynökségről vagy akár csak egy stúdióról, végtelen tapasztalattal rendelkezünk az ott használt  hardverek és szoftverek beszerzését, üzemeltetését, optimalizálását illetően, egészen a proof és nagyformátumú nyomtatásig.

Az elmúlt években a videószerkesztő, -vágó és 3D szerkesztő rendszerek kialakítása is szolgáltatásunk részévé vált, különös figyelemmel az ezeket kiszolgáló hálózatokra és szerverekre.
Ide tartoznak még a programozók és fejlesztők, akiknek egy villámgyors, de közben igazán halk és kényelmes gépre van szükségük, és különösen ide tartoznak a játékfejleszetők.

Egyedi, nagy teljesítményű, megbízható, hosszú távú garanciával és támogatással rendelkező gépeket állítunk össze, az legutolsó igényeket is figyelembe véve.

 

A reklám és marketing terület rengeteg különféle szaktudást és ezek összecsiszolását igényli. Hogy mit értünk ez alatt?

Tudja Ön, hogy egy Photoshop milyen paraméterekkel rendelkező gépet igényel? Be is tudja állítani a megfelelő működéshez?
A monitor, amin dolgozik színkalibrált?
Nyomdába kerül az anyag? Ön készíti a proofot? Melyik színrendszerben?
A videóval dolgozók külön szerverre dolgoznak?
A betűtípusok központilag menedzseltek?
Mennyi idő alatt talál meg és tud visszaállítani egy archivált anyagot?

Ha nem tudja mit jelentenek a fenti kérdések, vagy találkozott már velük, de még nem jutott el addig, hogy megvalósítsa őket, akkor hívjon most!
KAPCSOLAT