PROJACKS

PROMIUM BUSINESS DEVELOPMENT

PROMIUM

PROJACKS

A PROMIUM azon felül, hogy új vállalkozásoknak segít az elindulásban, és megoldásaival támogatja ügyfeleit, saját ötleteit is megvalósítja.

A PROMIUM PROJACKS olyan projektek összefoglaló neve, melyek a PROMIUM saját ötlettárából kiindulva, a PROMIUM saját megoldásait használva jöttek létre. Céljuk egyrészt megmutatni azt a kreatív ötlettárat és alkotóerőt, amelyre büszkék vagyunk, másrészt azokat a lehetőségeket, amelyek ügyfeleink előtt nem feltétlenül ismertek, mégis inspirációt meríthetnek saját vállalkozásukhoz belőle.

PROMIUM PROJACKS

Városligeti Futó Club 2022. júniusában indult el. Mivel a Városliget mellett élünk, rendszeresen járunk ki sétálni, piknikezni, futni, és mert nem találtunk hasonló kezdeményezést, ezért fogtuk magunkat, és létrehoztuk a Városligeti Futó Club-ot. Azt látjuk, hogy minden hasonló közösség új kapcsolatokat teremt, erősíti a motivációt, és segít a célok elérésében.

Mivel több, mint egy év alatt nem találtunk egyetlen normális unikornist sem a piacon, ezért elkezdtük gyűjteni őket. A projekt társadalmi céllal készül.