BEMUTATKOZÁS

COACHING

Mindannyian értékesek vagyunk. Van, aki 24 órán keresztül fut minden évben, hogy a sportértéken túl rászorulókat támogasson, és vannak, akik sikeres válallkozásokat vezetnek. A legkiemelkedőbb “teljesítményem”, hogy megjártam a belső mélységeimet olyan szinten, hogy már nem sok minden tud meglepni. Útitársam volt ebben a Dharma, a buddhizmus filozófiai alapja, ami a többszáz éves tanítások segítségével, de a mai világban élve eljutottam és felismertem, hogy mindenekelőtt magunkkal kell rendben lennünk. Ha mi rendben vagyunk, akkor jól megy a cég is.

A megoldás benned van, nekem az a feladatom, hogy támogassalak ennek feltárásban.
Időnként kérdések merülnek fel, motivációt keresünk, elakadásokkal küzdünk és döntéseket kell hoznunk, vagy egyszerűen csak szükségünk van arra, hogy kimondjunk dolgokat. Ezeknek az állapotoknak a feltárásában, megismerésében tudlak segíteni. Professzionális beszélgetőtársként feladatomnak tekintem, hogy üzleti coach tudásommal segítsek abban, hogy felismerd lehetőségeidet önmagadban és azokat értékké formáld – megtaláld a kérdéseidre a válaszokat.

Mindig van megoldás.

Azért kezdtem el coachingot tanulni, mert a megjárt Út tapasztalatai alapján, felismertem, hogy másképp is lehet. Az elakadástól mentes, motiváló megoldásokhoz a coaching kiváló módszer. Lehetővé teszi, hogy az igazán fontos dolgokra fókuszálva haladj, miközben inspiráló és kreatív eszközökkel segítek a folyamat során.

HOGYAN LETTEM COACH?
Az első coaching élményem óta nagy hatással van rám ez a szakma, figyelem a működését, fejlődését, lehetőségeit. 2018-ban egy életközép válság adta meg a végső lökést, hogy jelentkezzek coach képzésre. Számomra fontos volt a megfelelő színvonalú képzés, ezért sok éves múlttal rendelkező intézményt kerestem, ahol nemzetközi coach standardek alapján történik az oktatás. Rövid piaci áttekintést, és a kötelező körbekérdezést követően, az egyik legjobb képzést választottam. A Coach Akadémia az ICF (International Coaching Federation) magyarországi képviselője, amely a világ legnagyobb coach szervezete, és olyan értékeket képvisel melyeket magam is fontosnak tartok.