PROMIUM logo BUSINESS DEVELOPMENT

MINDIG VAN MEGOLDÁS

ÜZLETFEJLESZTÉSI SZOLGÁLTATÁSOK ÉS MEGOLDÁSOK

ÖTLET

TERVEZÉS

KIVITELEZÉS

MEGOLDÁSOK

VÁLASSZON MEGOLDÁSAINK KÖZÜL

Bármelyik fázisban tart – még csak egy ötlet, vagy már működő vállalkozás –, biztosan tudunk segíteni hogy jól, még jobban működjön.

MISSION isPOSSIBLE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Business Starter Kit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Brand
Shop

design + domain azonnal

Business Mastering

már megy az üzlet. nézzük meg, gondolkodjunk együtt mitől mehet jobban! keressünk hibákat, elemezzük a konkurenciát, készítsünk kampányt.

PROMIUM ideas

minden klassz, van már időd és/vagy pénzed. mihez kezdesz? mi a következő lépés?

BRANDJEINK

BRANDJEINK

Bármelyik megoldásunkban találod meg a választ arra, amit keresel, biztosan tartozik hozzá egy szolgáltatás. A különféle üzletfejlesztési szolgáltatásainkat pedig csoportokba rendeztük, és ezeknek brandeket, azaz márkákat hoztunk létre. Így átláthatóbb működésünk, és mindig csak azzal a résszel kerülsz kapcsolatba, amelyikre szükséged van.

crazy mango

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

MOST SYSTEMS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

PROMIUM {developers}

web, CRM, ERP

TERMÉKEK

Horváth Krisztián Ferenc

Horváth Krisztián Ferenc
üzletfejlesztő, üzleti coach
a PROMIUM Kft. tulajdonosa

KEZDETEK

1975-ben születtem, Győrben. Gyerekként a Győri Balettban táncoltam. Tinédzserként volt, hogy TSZ műhelyben javítottam gépeket, és tisztítottam import fénymásolókat is. Később kipróbáltam az MLM rendszert, voltam termálgépész, hűtőtorony kezelő, játszottam rock-blues bandában, DJ-ztem, és ekkor, azaz az előző évezred utolsó éveiben realizálódott bennem, hogy valami olyannal szeretnék foglalkozni, ami valójában érdekel.

DESIGN & MARKETING

Zöldfülüként jelentkeztem egy grafikai stúdióba – long story short – 23 évesen operátor, majd grafikus lettem. 1999-ben nagyobb kihívásokat keresve érkeztem Budapestre, ahol a ranglétrát végigjárva stúdióvezető, később art director voltam. Dolgoztam TV csatornának, majd magazinok következtek, aztán kisebb-nagyobb hazai ügynökségek. Mindenhol tanultam valamit a reklámról és a marketingről.

IT

Hatodikos koromban megyei számítástechnika versenyen vettem részt. Mai napig ismerem a fontosabb programozási nyelveket. 2005-ben egy 16 fős cég rendszergazdája, majd amikor már 86 főre nőtt a létszám, az IT vezetője lettem. 10 évvel később indítottam el a vállalkozásomat, majd az eleinte informatikai szolgáltatóként működő PROMIUM Kft.-t, ami jelenleg is szerződött Microsoft partner.

COACHING

Számos esetben közelről tapasztalhattam meg egy üzlet működésének hatékonyságát. Mindig érdekes volt látni a vezetői reakciókat, és azok hatásait. A keleti filózófiák, később a buddhizmus révén mélyebben megérthettem egyes döntések okait. Ennek az érdeklődésnek köszönhetően jelentkeztem 2018-ban a Coach Akadémia üzleti coach képzésére. Az ott szerzett tudást sikerrel alkalmazom a saját és ügyfeleim fejlődésében.

ÜZLETFEJLESZTÉS

45 évesen, számos élet- és munkatapasztalattal, az életközép válságból kikerülve felismertem, hogy egyre jobban belefolyok azokba a side projektekbe, amiket korábban magam is szolgáltattam, és egyre komplexebb megoldást tudok nyújtani azok számára, akik hozzám fordulnak. Ezért indult el 2020-ban a PROMIUM üzletfejlesztés, amely minden tudásomat és tapasztalatomat egy szolgáltatásként nyújtja.

KEZDETEK

DESIGN & MARKETING

IT

COACHING

ÜZLET-
FEJLESZTÉS

ÜZLETFEJLESZTÉS

Mi az, hogy üzletfejlesztés?

Minden üzletfejlesztés, ami

Amikor szóba jön, hogy üzletfejlesztéssel foglalkozom, szinte minden alkalommal tagadás jelenik meg – leendő ügyfeleim részéről.

Náluk minden rendben van, éppen most csináltattak új weboldalt, éppen most vettek új laptopot, éppen most kezdtek bele egy nagy projektbe.

Ilyenkor már tudom, hogy a PROMIUM üzletfejlesztési megoldásaira van szükségük.

A kezdeti tagadás ellenére hamarosan mégis megkeresnek valamilyen feladattal, és a gyors ismerkedés során elkezdenek előkerülni a kisebb, majd egyre nagyobb problémák és megoldatlan feladatok. Elkezdődik a valódi közös munka, az az együttműködés, amely kivétel nélkül minden ügyfelemet egy rendezettebb, rendszerezettebb, átláthatóbb, és ami a legfontosabb, egy hatékonyabb működés felé viszi.

Indítsd el a saját vállalkozásod – akár otthonról!

11 jel, ami azt mutatja üzletfejlesztésre van szükséged

MUTASD

SZOLGÁLTATÁSOK

A GYORS MEGOLDÁS
NÉPSZERŰ

Marketing BUMMM

15 000
Ft/óra+ÁFA

Elakadtál?

  • Marketing tanácsadás, amely segít megtalálni a válaszokat, a még fel nem tett kérdésekre is.
  • gyors és hatékony
  • igény szerinti óraszám
MEGRENDELEM
PROFESSZIONÁLIS TÁMOGATÁS

Üzleti Coaching

90 000
Forint+ÁFA/6 óra
  • A coaching hatékony eszköz különféle üzleti helyzetek megoldására.
  • modern lehetőség
  • 6 alkalmas coaching
  • ICF standard szerint
ÉRDEKEL
VÁLLALKOZÁS INDÍTÁSÁHOZ

Business Starter Kit

320 000
Forinttól+ÁFA

Ajánljuk, mert:

  • mindent tartalmaz, amire egy induló vállalkozásnak szüksége van
  • egy helyről megkapod az összes szolgáltatást
TOVÁBB

KAPCSOLAT

Amennyiben eljutottál idáig, és még nem hívtál fel,
akkor valószínűleg nem fotóztad le a mobiloddal a QR kódot:

Természetesen lehet üzenetet küldeni:

Továbbá rendelkezésedre áll, a jobb alsó sarokban található chat ablak.

Továbbá rendelkezésedre áll, a jobb alsó sarokban található chat ablak.
Ennek használatához kattints a nyílra:

A
PROMIUM BUSINESS DEVELOPMENT
a

szolgáltatót használja pénzügyeihez.

Amennyiben Te is szeretnél modern pénzügyi megoldásokat cégednek,
és rögtön egy ajándékkal indítanál, akkor regisztrálj ingyenesen az alábbi linken:

Amennyiben Te is szeretnél modern pénzügyi megoldásokat cégednek, és rögtön egy ajándékkal indítanál, akkor regisztrálj ingyenesen az alábbi linken:

Abban az esetben ha még mindig nem találtad meg, amit keresel, akkor ajánlom a

FLOWO logo

csoport szolgáltatásait, amely minden olyan vállalkozással kapcsolatos igényre megoldást nyújt, amely nem az üzletfejlesztés körébe tartozik.