PROMIUM logo MI banner

Sokan szeretnének más foglalkozást végezni, megvalósítani az álmaikat. Vállalkozásfejlesztőként tudjuk, hogy ez egyedül mennyire nehéz. Főleg Magyarországon, ahol a múltban kialakult és magunkkal hozott szokások még nehezebbé teszik ezt a folyamatot. Ezért hoztunk létre egy olyan szolgáltatást, amely még azelőtt segít átnézni, megvilágítani, tisztázni, megerősíteni az elképzeléseket, mielőtt kockáztatnál.

Ha/amennyiben magadra ismertél, és <kondíciók> akkor jelentkezz! A MISSION ISPOSSIBLE Neked szól. Azért fejlesztettük ki, hogy a fent leírt állapotból valóság lehessen. Azért, hogy megnézd, ott tartasz már… képes vagy rá… megvan hozzá mindened?

MISSION ISPOSSIBLE lehetővé teszi számodra, hogy megnézd, felkutasd, felkészítsd magadat és az ötletedet a várható kihívásokra.

Mit gondolsz, mennyire könnyű egy vállalkozást elindítani? Mit gondolsz, mire van szükséged, hogy elindíthasd a saját vállalkozásod? Biztosan gondolkodtál már ezen, különben most nem olvasnád ezeket a sorokat. Tehát amiről beszélünk az egy business, amihez valamire még szükséged van. Egészen biztosak vagyunk benne, hogy Te tudod is a választ, mi az, viszont ahhoz, hogy segíthessünk, számunkra is szükséges bizonyos információk.

Készítettünk négy meghatározást, keresd meg a leginkább az aktuális állapotodra jellemzőt vagy jellemzőket. Utána folytatjuk.

Te melyik típus vagy? / Hol tartasz a saját folyamatodban?

Mi az ami történik?

Bármelyiket is választod, az elérhető szolgáltatások bármelyike rendelkezésedre áll:

business coaching
tanácsadás
kockázati elemzés készítés
üzleti terv készítés
projekt előkészítés

…ha már mindennel készen állsz, és meghoztad a döntést, akkor jöhet a Business Start Kit.