PROMIUM logo MI banner

Sokan szeretnének más foglalkozást végezni, megvalósítani az álmaikat. Vállalkozásfejlesztőként tudjuk, hogy ez egyedül mennyire nehéz. Főleg Magyarországon, ahol a múltban kialakult és magunkkal hozott szokások még nehezebbé teszik ezt a folyamatot. Ezért hoztunk létre egy olyan szolgáltatást, amely még azelőtt segít átnézni, megvilágítani, tisztázni, megerősíteni az elképzeléseket, mielőtt kockáztatnál.

Ha/amennyiben magadra ismertél, és <kondíciók> akkor jelentkezz! A MISSION ISPOSSIBLE Neked szól. Azért fejlesztettük ki, hogy a fent leírt állapotból valóság lehessen. Azért, hogy megnézd, ott tartasz már… képes vagy rá… megvan hozzá mindened?

MISSION ISPOSSIBLE lehetővé teszi számodra, hogy megnézd, felkutasd, felkészítsd magadat és az ötletedet a várható kihívásokra.

Mit gondolsz, mennyire könnyű egy vállalkozást elindítani? Mit gondolsz, mire van szükséged, hogy elindíthasd a saját vállalkozásod? Biztosan gondolkodtál már ezen, különben most nem olvasnád ezeket a sorokat. Tehát amiről beszélünk az egy business, amihez valamire még szükséged van. Egészen biztosak vagyunk benne, hogy Te tudod is a választ, mi az, viszont ahhoz, hogy segíthessünk, számunkra is szükséges bizonyos információk.

Készítettünk négy meghatározást, keresd meg a leginkább az aktuális állapotodra jellemzőt vagy jellemzőket. Utána folytatjuk.

Te melyik típus vagy? / Hol tartasz a saját folyamatodban?

Tudjuk, hogy nehéz, mert ott a félelem: feladni a biztosat. Kockázatot vállalni, befektetni az összegyűjtött pénzt vagy hitelt felvenni. Belerakni rengeteg munkaórát. Ismerem azt, amit érzel, amin átmész, megéltem ezt az állapotot. Nekem nem volt, aki segítsen, Neked viszont itt a MISSION ISPOSSIBLE.

Támogatásommal gyere, keressünk együtt válaszokat a kérdéseidre, tárjuk fel az ismeretlent, számoljunk együtt, ismerd meg az akadályokat, és küzd le őket! Nézz szembe a kockázatokkal. Alakítsd folyamattá a gondolataid és valósítsd meg az álmodat!

Mi a legnagyobb félelmed?
A küldetés lehetséges.

Multinál dolgozol. Van stabil munkahelyed, izgalmas projektek, céges autó, számítógép, telefon. Jók a csapatépítők, klassz helyekre utazol feltöltődni. Egyre jobbnak érzed magad, és ezt a vezetőid, illetve a bónuszod is jelzi számodra – persze, hiszen keményen megküzdöttél érte az elmúlt években.

Mégis, valami hiányzik. Néha unod a banánt, a beszállító sosem szállít időben és bizonyos kollégák inkább megnehezítik a napjaidat. A meetingeken egyre többször kóborolnak el a gondolataid másfelé. Kéne egy kávézó. Vagy valami kereskedelemmel foglalkozó business. Vagy mégis az lenne a legjobb, ha továbbvinnéd apa vállalkozását?

Kéne vagy kell? Mennyire akarod? Milyen lehetőségeid, eszközeid vannak? Gyere, nézzük meg együtt.

Mi a TE lehetőséged?
A küldetés lehetséges.

Ismerős számodra az a helyzet, amikor a munkahelyeden egy átlagos napon azon kapod magad, hogy nem a munkával foglalkozol, mert víziók, képek, álmok, lehetőségek jelennek meg előtted. Mindez csak néhány pillanatig tart, de valami elindul benned. Onnantól egyre gyakrabban gondolsz arra, hogy lehetne máshol, lehetne máshogy, lehetne másképp, lehetne mást csinálni. Egyszer csak azon kapod magad, hogy erről beszélsz. Egy kollégával munka után, otthon a párodnak, a családi ebédnél. Egyre többet, egyre konkrétabban. Talán már terveket is készítettél.

Természetesen rengeteg kérdésed van, és számos kidolgozandó részlet szükséges még, hogy teljes legyen a kép. Segítünk előkészíteni és megtervezni, hogyan kell ezt jól csinálni. 
Azért, hogy megtudd, mennyire valódiak az álmaid.

Készen állsz?
A küldetés lehetséges.

Tudod, mi az, amit akarsz. Persze, hogy tudod, mindennek utánajártál, csak ez foglalkoztat, ebben élsz. Sőt, úgy néz ki, megvan rá a pénzed. Valami mégis hiányzik.

Egy olyan külső szemlélet, egy olyan megerősítés, amely során a 99-et 100-á alakíthatod. Amivel felrakod az i-re a pontot (valójában az ékezet). Amikor még egyszer, egy külső szakértővel együtt, újra átnézed a terveket – mert profi vagy, és egy profi így működik.

Ez az utolsó erőpróba, ez a jel, amire vártál.

Wake up Neo. [Matrix]
A küldetés lehetséges.

Mi az ami történik?

Bármelyiket is választod, az elérhető szolgáltatások bármelyike rendelkezésedre áll:

business coaching
tanácsadás
kockázati elemzés készítés
üzleti terv készítés
projekt előkészítés

…ha már mindennel készen állsz, és meghoztad a döntést, akkor jöhet a Business Start Kit.