BEMUTATKOZÁS

ÜZLETFEJLESZTÉS

Amikor valakinek elmondom, mennyi mindennel foglalkoztam életemben, egyöntetű a reakciójuk: “Csak akasztott ember nem voltál”.

Ez a rengeteg tapasztalat azonban nem lett volna elég, hogy üzletfejlesztésbe kezdjek. A személyiségemből fakadó folyamatos tanulás, a mindig megoldani akarás, és az életpályámat végigkísérő emberközpontú működés is kellett hozzá. Ezekkel kiegészítve korábbi tapasztalataimat hoztam létre azt a vállalkozást, amelyben megtaláltam magam.

Végül az üzletfejlesztés elnevezést választottam. Ez fejezi ki azt az összetett szolgáltatói tevékenységet, melynek során a különféle, akár teljesen eltérő területekről érkező, ügyfél oldali igényekre képes vagyok válaszolni és megoldást nyújtani.

Hogyan lesz valakiből üzletfejlesztő?
Ez nem egy olyan szakma, amit tanítanak az egyetemen. Szellemi és lelki érettség, megfelelő kor, sok évnyi tapasztalat és megfelelő készségek szükségesek hozzá, és bátorság. Szembe menni az egyre specialistább működéssel, nagy vállalkozás. Ugyanakkor felismertem, hogy szükség van olyan, általános tudással rendelkező managerekre, akik átlátják a folyamatokat, és ismereteik, tapasztalataik révén képesek átfogó szemlélettel, teljes vagy részmegoldásokat nyújtani ügyfeleiknek.

Az üzletfejlesztésről bővebben a következő oldalon olvashatsz.