BEMUTATKOZÁS

KEZDETEK

A következők biztosan jellemeznek: állandóan tele vagyok ötletekkel, optimista vagyok, merek kezdeményezni, újítani, és képes vagyok aktívan működni. Mindig szeretek máshogy ránézni egy helyzetre, problémára, majd olyan megoldást kitalálni és kínálni, amelytől az egyszerűbbé, gyorsabbá, hatékonyabbá válhat. Sikereim nagy részét ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetem.

A fentiek hatására alakult ki a jelenlegi üzletfejlesztő működésem, a tapasztalataimat felhasználva, eleinte családtagoknak, barátoknak, ismerősöknek segítettem ötleteik elindításánál, vagy vállalkozásuk jobbá tételében.

Álmom megvalósításhoz elengedhetetlen volt, hogy kilépjek az alkalmazotti létből, és vállalkozó legyek, megismerve a vállalkozóvá válás folyamatát, és a vállalkozói lét praktikáit. Ismerem, látom és megértem a vállalkozók, tulajdonosok, ügyvezetők kéréseit, igényeit.

Ezért választottam a PROMIUM nevet, amely ezt a működést fejezi ki: PROFESSZIONÁLIS hozzáállással, PRÉMIUM megoldásokat nyújtsunk ügyfeleink számára. Az évek során kialakult, hogy a legmegfelelőbb rendszer ennek kiszolgálásához, a központi menedzser működésem mellett, partnerek és alvállalkozók bevonása. Ezzel a modellel értük el a leggyorsabb, leginkább az igényekhez alkalmazkodó, és leghatékonyabb folyamatokat.