BEMUTATKOZÁS

IT

Beleszülettem a digitális korba, és már gyerekként beszippantott a számítógépek világa. Commodore 64-el kezdtem, 2020 óta pedig 64 gigabájt memória van az asztali gépemben. A kezdetek óta, a mai napig követem a technológiai híreket, bemutatókat, rendszeresen járok előadásokra, webinárokra, és amikor időm engedi belekóstolok egy-egy programnyelvbe.

Érdekel merre tart a digitális világ, így személyes tapasztalatot gyűjthetek az aktuális trendekről, ami sok esetben segít ügyfeleimnek meghatározni a fejlesztés helyes irányát.

A digitalizáció, a digitális átállás személyes küldetésem, hiszen számomra fontos a digitális megoldások megismertetése, bevezetése és helyes használata a mindennapi, elsősorban az üzleti életben. 2013-ban, az akkori cégemnél, az elsők között vezettük be az Office 365-öt. Azóta Cloud Solution Provider-ként értékesítjük és integráljuk a Microsoft felhő szolgáltatásait.

Mindig értettem a gépeket, a gépekkel történő kommunikációt, ami az emberközpontú működéssel kiegészülve olyan szolgáltatást tett lehetővé, melyet ügyfeleim mindig nagyra értékeltek. Együttműködéseink során, egy idő után mindig eljutunk egy rövid informatikai tanácsadásig, ahol néhány hasznos megoldás jelentős lépéseket jelent a cég modernizációja felé.