BEMUTATKOZÁS

COACHING

Mindannyian értékesek vagyunk. Vannak, akik 24 órán keresztül futnak minden évben, hogy a sportértéken túl rászorulókat támogassanak, vannak, akik tapasztalataikat egy könyv megírásával adják át a következő generációknak, és vannak, akik sikeres vállalkozásokat vezetnek. A legértékesebb számomra az, hogy megjártam a belső mélységeimet, ami olyan stabilitást ad, hogy már nem sok minden tud meglepni. Útitársam volt ebben a Dharma, a buddhizmus filozófiai alapja. A többszáz éves tanítások segítségével, de a mai világban élve jutottam arra a felismerésre, hogy mindenekelőtt magunkkal kell rendben lennünk. Ha mi rendben vagyunk, akkor jól megy a cég is.

A megoldás benned van, nekem az a feladatom, hogy támogassalak ennek feltárásban.
Időnként kérdések merülnek fel bennünk, motivációt keresünk, elakadásokkal küzdünk, döntéseket kell hoznunk, vagy egyszerűen csak szükségünk van arra, hogy kimondjunk dolgokat. Ezeknek az állapotoknak a feltárásában, megismerésében, megteremtésében tudlak segíteni. Professzionális beszélgetőtársként feladatom, hogy üzleti coach tudásommal támogassalak abban, hogy felismerd lehetőségeidet önmagadban, majd azokat értékké formáld – megtaláld a kérdéseidre a válaszokat.

MINDIG VAN MEGOLDÁS

Azért kezdtem el coachingot tanulni, mert a megjárt ÚT tapasztalatai alapján megismertem, hogyan lehet hatékony megoldásokhoz jutni. Az elakadásoktól mentes, motiváló működés kialakításához a coaching kiváló módszer. Lehetővé teszi, hogy az igazán fontos dolgokra fókuszálva haladj, miközben inspiráló és kreatív eszközökkel segítelek a folyamat során.

HOGYAN LETTEM COACH?
Az első coaching élményem óta nagy hatással van rám ez a szakma, figyelem a működését, fejlődését, lehetőségeit. 2018-ban egy életközép válság adta meg a végső lökést, hogy jelentkezzek coach képzésre. Számomra fontos volt a megfelelő színvonalú képzés, ezért sok éves múlttal rendelkező intézményt kerestem, ahol nemzetközi coach standardek alapján történik az oktatás. Rövid piaci áttekintést, és a kötelező körbekérdezést követően, az egyik legjobb képzést választottam. A Coach Akadémia az ICF (International Coaching Federation) magyarországi képviselője, amely a világ legnagyobb coach szervezete, és olyan értékeket képvisel melyeket magam is fontosnak tartok.