Horváth Krisztián

business coach

Horváth Krisztián Ferenc

Mindannyian értékesek vagyunk. Valaki kétszer körbeutazta a Földet, országokat járt be. Valaki megmászta a Mount Everestet. Más 24 órán keresztül fut minden évben, hogy a sportértéken túl rászorulókat támogasson. Vannak, akik jól menő válallkozásokat vezetnek. Én speciel megjártam a belső mélységeimet olyan szinten, hogy már nem sok minden tud meglepni. Útitársam volt ebben a Dharma, a buddhizmus filozófiai alapja, ami által, a többszáz éves tanítások által, de a mai világban élve eljutottam és felismertem, hogy mindenekelőtt magunkkal kell rendben lennünk. Ha mi jól vagyunk, akkor jól megy a cég is.

Ám /időnként tele vagyunk kérdésekkel, néha vannak elakadásaink vagy egyszerűen csak szükségünk van arra, hogy kimondjunk dolgokat, motíváltak legyünk. Ebben a folyamatban / ezek elérésben tudlak segíteni. Professzionális beszélgetőtársként feladatomnak tekintem, hogy felhasználva és megosztva(?) a Dahram által szerzett tudásomat támogassalak abban, hogy felismerd lehetőségeidet önmagadban és azokat értékké formáld.

A megoldás benned van, nekem az a feladatom, hogy támogassalak ennek feltárásban.

Azért kezdtem el coachingot tanulni, mert a megjárt Út tapasztalatai alapján, utólag láttam/ismertem fel, hogy másképp is lehet. Nem kell a szenvedés, és a coaching ebben kiváló módszer. Lehetővé teszi, hogy az igazán fontos dolgokra fókuszálva haladj, miközben inspiráló és kreatív eszközökkel segítek a folyamat során.


Az első coaching élményem óta nagy hatással van rám ez a szakma, érdekel és figyelem a működését, lehetőségeit. 2018-ban egy Mid-Life Crisis adta meg a végső lökést, hogy jelentkezzek egy coach képzésre. Számomra fontos volt, hogy nemzetközi standardek alapján történjen az oktatás és több éves múlttal rendelkező intézménybe kerüljek, mert csak így tudtam elképzelni a megfelelő színvonalat. Rövid piaci áttekintést és a kötelező körbekérdezést követően az egyik legjobb helyet választottam. A Coach Akadémia az ICF (International Coach Federationmagyarországi képviselője, amely a világ legnagyobb coach szervezete, és olyan értékeket képvisel melyeket magam is fontosnak tartok.

Férfi coachként, 25 évnyi élettapasztalattal a hátam mögött célom / fontosnak tartom a magyarországi vállalkozók fejlődését. Támogatásommal sikereik minél gyorsabb, hatékony és problémamentes elérése valósulhat meg.

KKV szektor – multi kulti

Mert mindig van segítség / megoldás.